&

Novosadski Sajam - logo

VAS POZIVAJU NA I ASWA Expo
sajam komunalne opreme i zelenih tehnologija

Vreme održavanja: od 01.11. do 02.11.2023.godine 
Mesto održavanja: MASTER CENTAR, Novosadski Sajam, Novi Sad

Nacionalna Asocijacija Čistoća Srbije (ASWA)
zajedno sa Novosadskim Sajmom,

sa zadovoljstvom Vas poziva da uzmete učešće kao izlagač na ASWA Expo – sajmu komunalne opreme i zelenih tehnologija (01. novembar – 2. novembar 2023.), u Novom Sadu, u okviru kog će biti održana i X Regionalna konferencija o otpadu uz učešće stotine menadžera i direktora komunalnih preduzeća iz celog regiona.

Ova manifestacija se održava u partnerstvu sa Novosadskim sajmom, a uz paralelno održavanje 12. Međunarodnih dana energetike i investicija.

Nacionalna asocijacija čistoća Srbije

predstavlja udruženje javnih i javno-komunalnih preduzeća Srbije koje ima za cilj da postavi standarde za ovu veoma važnu komunalnu delatnost.

Osnovana je sa ciljem da obezbedi ujednačenost usluge, znanja o savremenim tehnologijama u preradi i u upravljanju otpadom svim svojim članicama, i to na način da se upravljanje otpadom u Srbiji podigne na značajno viši nivo uz dostizanje svih relevantnih standarda.

O ASWA Expo

Do sada je organizovano 9 uspešnih konferencija koje okupljaju top menadžment sektora upravljanja otpadom i velikog dela komunalne privrede, a želja nam je da pored razmene iskustava na samoj ASWA konferenciji, omogućimo menadžerima komunalnog sektora da na jednom mestu imaju i uvid u najnovije i najbolje proizvode koji se nude na tržistu u oblasti upravljanja otpadom i zelenim tehnologijama, na sajmu ASWA Expo. Želimo takođe da u budućnosti uspostavimo najveći regionalni sajam ovog tipa.

Prethodna IX ASWA konferencija je na jednom mestu okupila oko 100 menadžera komunalnog sektora regiona kao i najveće regionalne centre (Beograd, Zagreb, Sarajevo, Podgorica), a ovaj put očekujemo i znatno veći broj prisutnih.

Na predstojećoj konferenciji očekujemo učešće i predstavnika ministarstva Republike Srbije, predstavnika evropskih kompanija, kao i privrednike iz zemlje i regiona.

ASWA Expo nema za cilj zaradu od sajamskih aktivnosti, a Novosadski sajam je, kao partner ove manifestacije, napravio posebne popuste, tako da će cene izlaganja biti sigurno najpovoljnije u regionu za ovaj tip sajmova.

ISKORISTITIE JEDINSTVENU PRILIKU DA SA MINIMALNIM ULAGANJIMA SVOJE PROIZVODE PREDSTAVITE STOTINAMA VODEĆIH MENADŽERA KOMUNALNOG SEKTORA CELOG ex-YU REGIONA.

PRIJAVA ZA UČEŠĆE  Obveznik PDV-a:


  OPCIJE:

  • Zakup prostora bez uređenja po m2:
  • Izrada štanda po ponudi po m2:
  • Zakup prostora na otvorenom po m2:

  • Korišćenje mini kuhinje sa priključkom vode:  ASWA Expo
  01. NOVEMBAR – 02. NOVEMBAR 2023. GODINE
  MASTER CENTAR, Novosadski Sajam, Novi Sad
  Red br.
  Usluga
  Redovna
  sajamska cena
  Cena – Popust
  za ASWA izlagače
  Cena
  za ASWA članove
   1
  Zakup prostora bez uređenja po m2
   4.080,00 rsd
   2.850,00 rsd
   2.250,00 rsd
   2
  Izrada štanda po ponudi po m2
   2.304,00 rsd
   1.650,00 rsd
   1.200,00 rsd
   3
  Zakup prostora na otvorenom po m2
   1.800,00 rsd
   1.250,00 rsd
   950,00 rsd
   4
  Korišćenje mini kuhinje sa priključkom vode
   25.920,00 rsd
   18.200,00 rsd
   14.000,00 rsd
   5
  Obavezna upisnina u katalog, online sajam i internet
   8.880,00 rsd
   6.200,00 rsd
   4.800,00 rsd

  NE PROPUSTITE JEDINSTVENU PRILIKU

  • * Napomena – PDV: u cene je uključen PDV.
  • ** Za svega desetak hiljada dinara imate priliku da se pojavite na sajmu ASWA Expo i predstavite svoje proizvode i usluge direktorima komunalnog sektora celog regiona.